Мукачівська греко-католицька Єпархія

НЕРУКОТВОРНИЙ ВІДБИТОК ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО

21 Лип 2021 | 12:00 am

   В Ужгородський греко-католицький Хрестовоздвиженський Кафедральний Собор лісівники передали велике християнське знамено – Хрест Господній, який виявили під час рубки лісу біля села Оріховиця, на Ужгородщині.

   Під час розпилювання букової деревини, ланцюг раптово став відскакувати від потрібного зрізу і лісопильники перерізали деревину там, куди потягнуло ланцюг бензопили. Із-за цікавості, що там може бути щось занадто тверде, вони розкололи дерево сокирою, і так вони в самій серцевині, на двох невеличких зрубах, помітили чіткі зображення Хреста Господнього.  Так як вони є вірниками Кафедрального Собору, зателефонували пароху, отцю Івану Тидіру, та розповіли про свою знахідку, і він попросив хлопців доставити її до церкви. Після чого було вирішено цей унікальний нерукотворний Хрест встановити в Соборі для загального огляду.

   Будемо молитися Господу нашому Ісусу Христу, щоб цим Своїм Знаменом явив Свою Божу Волю до нас грішних, припинивши війну на Сході України, щоб, на кінець, усім нам пізнати Милість Божу.