Мукачівська греко-католицька Єпархія

Передача воїнами безцінного скарбу Христового Образу

12 Лют 2018 | 10:00 am

12 лютого 2018 року військовослужбовці 4-го окремого мото-піхотного батальйону 128 бригади подарували Катедральному Собору образ Ісуса Христа який був відбитий ними в мародерів під Зайцево та який допомагав їм під час бойових дій. Образ вручили настоятелю собору о.Івану Тидіру старшина Олександр Тритенко та старший солдат Віктор Ільчук, за дорученням військових побратимів комбата-майора Олександра Чуйко, прапорщика Генадія Каменева та солдатів: Івана Тритченця, Володимира Дзюби, Ігора Коханського, Віталія Клехи, Ярослава Голубенка, Василя Колоноша.
За взаємною згодою з військовими 128-ї бригади щорічно 12 лютого в день памяті Трьох Святителів, та в день загибелі нашого земляка, майора-розвідника Віталія Постолакі в Катедральному Соборі будуть проводитися богослужіння за наших воїнів (за живих та убієнних під час військових дій).
Ікона буде зберігатися в музеї єпископської резиденції як безцінний скарб Божої допомоги нашим воїнам під час бойових дій на Сході України, яка спасла неодне життя нашим воякам.

There are no images in this gallery.